Ekuilibri ёshtё i rёndёsishёm

veҫanёrisht kur bёhet fjalё pёr traktin gastro intestinal.

Çfarё ёshtё Probalans?

Formulё e re e zhvilluar nga ekspertёt e PharmaS

  • Jeni nёn mjekimin e antibiotikёve?
  • Keni diarre?
  • Ushqyerje jo e mirё?
  • Jeni nёn stres?

Probalans ёshtё njё suplement i ri ushqimor qё pёrmban sasi tё larta tё baktereve tё mira (tё florёs mikrobike normale) nё njё kombinim unik i pёrbёrёsve tё zgjedhur special pёr njё performancё sa mё tё mirё tё traktit gastro intenstinal. Probalans ka si qёllim njё ekuilibёr natyral tё tretjes dhe metabolizmit.

Kombinimi i bakterieve tё mira, zinkut, Vitamines B6, apigenin dhe ekstrakteve tё gjethes sё mentes e bёn Probalans njё formulё tё re duke dhёnё njё efekt sinergjik nё tretje dhe metabolizem.

Pёrfitimet e Probalans

Formula e re – kombinimi i aktivitetit tё baktereve tё dobishme , vitaminёs B6 , apegininit , zinkut dhe ekstrakteve tё gjetheve tё mentes.

Formulё e pёrshtatshme dhe pёr vegjetarianёt dhe veganёt
(kapsula bimore).

Rritje e mbijetesës së laktobacileve(kapsula gastro-rezistente).

Udhёzim pёr pёrdorim:

Tё rritur dhe fёmijё mbi 12 vjec Fёmijё – 6 - 12 vjec
Doza 2 kapsula nё ditё 1 kapsulё nё ditё
Mёnyra e pёrdorimit Tё pihet me njё gjysёm gote ujё, pavarёsisht ushqimit. Tё pihet me njё gjysёm gote ujё, pavarёsisht ushqimit.
Koha e pёrdorimit Nё mёngjes dhe nё mbrёmje Nё mёngjes

Shёnim:
Kur jeni duke pёrdorur antibiotikё, merrni Probalans kapsulё tё paktёn 3 orё pas marrjes sё antibiotikut. Pёr rezultate mё tё mira pёrdoreni Probalans pa e ndёrprere pёr tё paktёn 10 ditё.

Kontakt

TRIMED Healthcare
Autostrada Tiranë-Durrës, km.10
Tirana 1001, Albania
+355 69 20 92 327/329

trimed@trimed.com.al
www.trimed.com.al

(c) PharmaS 2013. All rights reserved.

PharmaS

PharmaS ёshtё themeluar në vitin 2009 me qёllim prodhimin e medikamenteve tё reja, preparateve dhe suplementeve ushqimore. Themelimi I kompanisё tonё pёrbёhet nga rreth 200 ekspertё tё lartё nё fushёn e farmaceutikёs, tё cilёt me idetё e tyre tё reja dhe rrugёt inovative ,pёrpiqen vazhdimisht ta bёjnё produktin mё tё mirin nё treg.

Tre vlerat tona inovacioni, kujdesi dhe cilёsia janё tё dukshme nё cdo aspekt tё biznesit tonё, duke u nisur nga formulat e reja, metodat e prodhimit , paketimit dhe kujdesit human tek pacienti.

Qëllimi ynё ёshtё tё jemi njё kompani fleksibile dhe e mirë organizuar duke identifikuar ndryshimet e tregut dhe mundёsitё dhe duke u pёrgjigjur shpejt atyre dhe nё mёnyrё efikase.

Me njohuritё tona dhe punёn intensive ne shpresojmё qё tё sigurojmё medikamente tё njё cilёsie tё lartё pёr konsumatorёt tanё nё Kroaci dhe nё rajon, dhe tё kontribuojmё nё pёrmirёsimin e jetёs sё cdo individi.